..."ο κώστας αμπατζάς νέος συντονιστής του συριζα α΄ θεσσαλονίκης"...(>ρεπορτάζ<)

https://www.thes.gr/wp-content/uploads/2019/07/syriza-thessalonikis.jpg

 

Νέος συντονιστής στη Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εξελέγη χθες μετά από ψηφοφορία μεταξύ των 41 μελών της Ν.Ε., ο Κώστας Αμπατζάς. 

 

Όπως έγινε γνωστό από το ΣΥΡΙΖΑ, τις επόμενες μέρες θα γίνει η εκλογή του αναπληρωτή συντονιστή και των λοιπών μελών της γραμματείας.

Σε δήλωσή του, ο Κ. Αμπατζάς επεσήμανε:
“Η ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη του νέου Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης με βρίσκει από εχθές το βράδυ εκλεγμένο στην σημαντική αυτή θέση ευθύνης.

Τα συναισθήματα δεν μπορούν παρά να είναι τόσο έντονα όσο και ανάμεικτα.

Χαρά, τιμή αλλά κυρίως η συναίσθηση του βάρους της ευθύνης για αυτό που αναλαμβάνουμε και για τους συλλογικούς στόχους και τις προσδοκίες με τις οποίες θα μετρηθούμε.
Ένα ειλικρινές και εκ βαθέων ευχαριστώ σε όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους μου, σε ολα τα μέλη της νεοεκλεγμενης Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και στο σύνολο των μελών της μεγάλης μας Οργάνωσης, νέων και παλαιότερων."

* Στη φωτογραφία, δεξιά ο νέος συντονιστής Κώστας Αμπατζάς και αριστερά ο απερχόμενος συντονιστής Χρήστος Δουίτσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ("ιστογραμμή"): Tα 41 μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄Θεσσαλονίκης εκλέχθηκαν στη πρόσφατη 4ήμερη (λόγω  covid -19) εκλογική διαδικασία ανάδειξης των μελών της Ν.Ε. από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Α΄ Θεσσαλονίκης (19, 20, & 21/2) με συμμετοχή των εκλεγμένων αντιπροσώπων από τις 39 Οργανώσεις Μελών του κόμματος.

Η πρώτη μέρα της τριήμερης συνδιάσκεψης (τηλεδιάσκεψη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας) έγινε παρουσία του Γραμματέα του Συριζα - Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Τζανακόπουλου και είναι διαθέσιμη σε video στη σελίδα στο fb του Σύριζα Προοδευτική συμμαχία Θεσσαλονίκης 

Ο Κώστας Αμπατζάς είναι δικηγόρος.

 ..."ο κώστας αμπατζάς νέος συντονιστής του συριζα α΄ θεσσαλονίκης"...(>ρεπορτάζ<)

πηγή:  thes gr

..."ιστογραμμή"... tassosdikas blog