..."έφη αχτσιόγλου: η νδ θέλει εθελοντική επιστροφή σε κλουβί επιτροπείας με νέα μέτρα λιτότητας"...(>δήλωση<)



- «Μιλάμε για μία εθελοντική επιστροφή σε ένα κλουβί επιτροπείας που είναι όχι μόνο αχρείαστη αλλά και κοινωνικά ανάλγητη»
-  «ο κ. Παπαδημητρίου έκανε μία πάρα πολύ καθαρή δήλωση από πλευράς της ΝΔ, είπε πολύ ξεκάθαρα ότι οι ίδιοι θα σχεδιάσουν εφόσον και αν έρθουν στην διακυβέρνηση την πιστοληπτική γραμμή στήριξης. Η πιστοληπτική γραμμή είναι κάτι αρκετά συγκεκριμένο και δεν είναι κάτι που φτιάχνεται αναλόγως πώς το επιθυμεί ο καθένας. Στην πραγματικότητα σημαίνει νέες αιρεσιμότητες, δηλαδή νέα μέτρα, νέα προαπαιτούμενα και ενδεχομένως νέες πολιτικές λιτότητας, νέα επιτροπεία, νέα παρακολούθηση. Δε σημαίνει κατά ανάγκη το σφιχτό μνημονιακό πλαίσιο αλλά σημαίνει οπωσδήποτε ένα πλαίσιο επιτροπείας, προαπαιτούμενων». 
. «Την προηγούμενη περίοδο υπήρχε αυτή η συζήτηση για το πώς θα είναι αυτή η έξοδος. Λέγαμε ότι διεκδικούμε και θα πετύχουμε καθαρή έξοδο. Από τότε η ΝΔ μιλούσε για πιστοληπτική γραμμή»
-  «Είναι το σχέδιο ενός κόμματος που διεκδικεί την διακυβέρνηση αναφορικά με το αν προτίθεται να ξαναβάλει τη χώρα σε ένα καθεστώς επιτροπείας, νέων μέτρων, ενδεχομένως μέτρων λιτότητας και πάντως στενής παρακολούθησης και επιβολής αιρεσιμοτήτων και προαπαιτουμένων; Δεν μπορεί να υπάρχει στον αέρα. Ο κ. Μητσοτάκης να βγει και να πει καθαρά τι ισχύει. Δεν μπορεί μονίμως δια της σιωπής να προσβάλει τον ελληνικό λαό»

..."έφη αχτσιόγλου: η νδ θέλει εθελοντική επιστροφή σε κλουβί επιτροπείας με νέα μέτρα λιτότητας"...(>δήλωση<)

πηγή:  http://avgi.gr/article/10842/10018819/e-achtsioglou-e-nd-thelei-ethelontike-epistrophe-se-kloubi-epitropeias-video-

..."ιστογραμμή"...  tassosdikas blog