..."το διαδικτυακό κίνημα των "αγανακτισμένων"...(>άρθρο<)

►...http://outer.gr ►...Γεωργία Τσιλιάνη ►..."Το Διαδικτυακό Κίνημα των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ""...

►..."Σημείο των καιρών αποτελεί ο ξεσηκωμός των πολιτών Ευρωπαϊκών χωρών μέσω διαδικτύου.
Το διαδίκτυο που πριν λίγα χρόνια βρισκόταν σε βρεφική ηλικία, μεγάλωσε και ψάχνει την ταυτότητα και θέση του στην κοινωνία. Με τη γέννηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν αναμενόμενη η όποια εξέλιξη, θετική ή αρνητική.

Μετά την παραπλάνηση μέσω ψεύτικων προφίλ, την υπερπληροφόρηση και παραπληροφόρηση των ανώριμων χρηστών, ήρθε η ωρίμανση που οδήγησε στο ξεσκαρτάρισμα.

►...Όταν ο δημιουργός δημιουργεί, το δημιούργημά του είναι καταδικασμένο ν' ανήκει στους αποδέκτες. Γιατί αυτό το δημιούργημα εκτίθεται κι αλληλεπιδρά με τον άνθρωπο. Έτσι, καταλήγει ν' αποκτά δική του διάσταση που αναδιαμορφώνεται αενάως από το ευρύ κοινό.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με το διαδίκτυο και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες πήραν το μέσο και το έκαναν δικό τους, το μετάλλαξαν, το εξέλιξαν και συνεχίζουν αυτή τη διαδικασία αδιακόπως, μέχρι κάτι νέο να βγει στο προσκήνιο.

Από τα mail και chat rooms, τους messengers και τα pm, φτάσαμε στα blogs, sites, για να οδηγηθούμε στο youtube, forum, twitter, facebook, flickr και τόσα άλλα, χωρίς να έχουν εγκαταλειφθεί τα προηγούμενα. Νέες εφαρμογές, νέες δυνατότητες, νέα δεδομένα συνεχώς κι αδιαλείπτως καλούν τους χρήστες να τα δοκιμάσουν και να τα εξελίξουν."...
...
►..."Ο τρόπος όμως, που κατάφερε να συσπειρωθεί και να αυτοοργανωθεί ο Έλληνας είναι κάτι πρωτοφανές και πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι αγανακτισμένοι Έλληνες δημιούργησαν ένα κύμα που παρέσυρε μια λαοθάλασσα να χυθεί στους δρόμους του κέντρου των πόλεων, δίνοντας καθημερινό ραντεβού"...

►...http://outer.gr...Το Διαδικτυακό Κίνημα των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"...Γεωργία Τσιλιάνη...όλη η ανάρτηση...►"το διαδικτυακό κίνημα των "αγανακτισμένων"...(>άρθρο<)...

..."ιστογραμμή"...