ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΑΟΥ + 138 NAI > 152 OXI


Arrow Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ
.... "καταθέτω πρόταση δυσπιστίας κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησ ης, σύμφωνα με το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής,.... Καταθέτωτην πρόταση δυσπιστίας, εκ μέρους ολόκληρου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, με τη βεβαιότητα ότι εκφράζουμε έτσι τηνσυντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού."

Arrow Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΠAΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ

-ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
Smile
"...να καλωσορίσουμε τον πρωθυπουργό στην αίθουσα αυτή. Χαρά όλων μας η παρουσία σας στην αίθουσα αυτή. Αναρωτιόμαστε, πράγματι, πώς τα καταφέρνετε. Ξέρουμε ότι έχετε τόσο, μα τόσο σημαντικά θέματα, που είμαστε εντυπωσιασμένοι απ´ την αναπάντεχη παρουσία σας."

-ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ...
... ευκαιρία στον ελληνικό λαό να πληροφορηθεί πληρέστερα για για ξεπούλημα οργανισμών... pale
... να ωριμάσει η ιδέα του δημοψηφίσματος Idea
-ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... affraid
...την αναβολή εκ νέου της ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου... Cool

... ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ..
...«Δίνουμε απόψε την υπόσχεση. Είναι συμβόλαιο με το λαό ότι θα προχωρήσουμε, όλα τα στελέχη μας, όλοι οι φίλοι μας, ολόκληρο το Κίνημα ενωμένο, μέχρι την τελευταία νίκη, η οποία θα έρθει στις επόμενες εκλογές, ανατρέποντας τη Νέα Δημοκρατία, τη δεξιά πολιτική, την συντήρηση και ανοίγοντας επιτέλους τον δρόμο της ελπίδας.»...

... ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ...

.... Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ανακοίνωσε ότι το Κίνημα θα ζητήσει την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το μεγάλο σκάνδαλο των ομολόγων στα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ έκανε λόγο «για απιστία εις βάρος του δημοσίου» που διαπράττεται στην υπόθεση του ΟΤΕ.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΑΟΥ + 138 NAI > 152 OXI Exclamation (*)
....«Η ισχνή κοινοβουλευτική σας πλειοψηφία, μπορεί να απορρίψει την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά στη συνείδηση του λαού έχει εγκριθεί με συντριπτική πλειοψηφία »....
.................................................................(*) πολιτική εκτίμηση με μαθηματική απεικόνιση