...μέρες αντιπολιτευτικής αγυρτείας"...(>άρθρο<)

..."ιστογραμμή"...
του Τάσου Βαρελά
Είναι φανερό ότι οι εκπρόσωποι της φεουδαρχικής τάξης στέκουν μετέωροι, με το χαλί τραβηγμένο κάτω από τα πόδια τους, ψελλίζοντας την αντιπολιτευτική καραμέλα περί αριστερής παρένθεσης.

Είναι επίσης φανερό ότι οι εκπρόσωποι των δωσίλογων, των γερμανοτσολιάδων, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των αποστατών, των τραμπούκων, των τζακιών που έκαιγαν με το ρουσφέτι, τη βία, τη νοθεία και τους κουμπάρους, των καταθετών σε φορολογικούς παράδεισους, των αρνητών του doping control αλλά και των οικοδόμων της παράγκας δεν έχουν επιχειρήματα να αντιπαραθέσουν στη μοναδική στα 200 χρόνια ύπαρξης του ελληνικού κράτους συγκυβέρνησης σωτηρίας της πατρίδας ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το βασικό πρόβλημά τους είναι ότι καλείται αυτή η συγκυβέρνηση να προχωρήσει στην ουσιαστική ίδρυση του καπιταλισμού στην Ελλάδα, δηλαδή να προχωρήσει στις αυτονόητες αλλαγές, που οι σύγχρονες καπιταλιστικές χώρες έχουν πραγματοποιήσει 100 χρόνια πριν, αλλά και να αναπτύξει ένα δικαιότερο σύστημα που να τοποθετεί τον άνθρωπο πάνω από τις αγορές και τον πολιτισμό πάνω από τα σκυλάδικα του πρωτόγονου ελληνικού καπιταλισμού.

Είναι πράγματι αστείο οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ να εγκαλούν την κυβέρνηση για αντισυνταγματικότητα, όταν το ίδιο τους το κόμμα έχει καταψηφίσει το Σύνταγμα της Ελλάδας, βάσει του οποίου εκλέγονται και ζουν τις οικογένειές τους.
Θα ήταν σοβαρή πράξη από μέρους τους να συμβάλουν στη νομοθετική πρωτοβουλία για τον εκδημοκρατισμό της χώρας και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, αντί να στηρίζουν τα επιχειρήματά τους στην ουτοπική πολιτική της "τέλειας" αταξικής κοινωνίας.

Η Νέα Δημοκρατία, κατηφορίζοντας στο πολιτικό της έρεβος, ήπιε μονορούφι την υδρία της λήθης, ελπίζοντας ότι θα ξεχάσει και ο λαός το έγκλημα που συντελέσθηκε σε βάρος του, αλλά καθώς έγραφε ο Λορέντζο Μαβίλης.
 ... "Ά δε μπορείς να κλαις το δείλι, τους ζωντανούς τα μάτια σου ας θρηνήσουν, θέλουν, μα δε βολεί να λησμονήσουν..."
 
Τι να πούμε για το ΠΑΣΟΚ του "εδώ και τώρα" που έγινε στον πρώτο μήνα στρατηγικός στόχος και του " όλοι μαζί τα φάγαμε ", του ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε στους Τούρκους τον φιλοξενούμενο Οτσαλάν, του ΠΑΣΟΚ των πρασινοφρουρών, του γνωστού ΠΑΣΟΚ της μίζας, της εξαθλίωσης και
..."ιστογραμμή"...
των κλαδικών, των υποβρύχιων που γέρνουν, όταν ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος ιατρός Δημήτριος Κρεμαστινός ζητάει να μη συνεδριάζει η Βουλή πάνω από δύο φορές τον μήνα, γιατί οι βουλευτές του κόμματος αυτού έχουν αρχίσει να κουράζονται. Έχει απόλυτο δίκιο γιατί όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ υπέγραφαν απλά τους νόμους που είχε ετοιμάσει η τρόικα.

Συμπληρώνοντας την αντιπολιτευτική ανυπαρξία σε αυτόν τον τομέα, ο Σάββας Ξηρός δηλώνει ότι η συγκυβέρνηση περιορίζει τα θρησκευτικά δικαιώματα των πολιτών όταν τους υποχρεώνει να φορούν "βραχιόλι". Στα θρησκευτικά δικαιώματα περιλαμβάνονται και οι δολοφονίες καθώς φαίνεται, ο Σάββας όταν πήγαινε κατηχητικό είχε κατηχητή εκείνον τον ιερωμένο που κυνηγούσε επί χούντας τους φοιτητές κρατώντας το περίστροφο κάτω από τα ράσα.

Σε κάθε περίπτωση, αν οι γιατροί που τον έχουν αναλάβει πέτυχαν τέτοια μεταμόρφωση, καλούμε το ευσεβές ιερατείο να παραιτηθεί των μνημονιακών του απαλλαγών, διότι η θεία χάρη έχει μεταφερθεί σε άλλη ομάδα εργαζόμενων, έχοντας φαίνεται απηυδήσει από τις πρακτικές που ακολουθούνται.
Όμως εκτός από τη πηγή της Λήθης υπάρχει και η πηγή της Μνημοσύνης.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, όλοι έχουν δικαίωμα στη σίτιση, στην κατοικία, στο φως, στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους δεν φυλακίζονται οι πολίτες για χρέη αλλά είναι και σίγουροι ότι θα γλιτώσουν το σπίτι τους από τους βρικόλακες των τραπεζικών ιδρυμάτων.
Υπάρχει σύγκριση;
Τις συντάξεις ο λαός τις έπαιρνε έστω και κουτσές όταν κυβερνούσαν οι κλέφτες!
Τίποτα δεν έχει να φοβάται τώρα που κυβερνούν οι τίμιοι!

πηγή: avgi.gr άρθρο Τάσου Βαρελά > Μέρες αντιπολιτευτικής αγυρτείας

...μέρες αντιπολιτευτικής αγυρτείας"...(>άρθρο<)

..."ιστογραμμή"...