..."σταύρος καπάκος: ικανότητα κατανόησης των εξελίξεων"...(>άρθρο<)


..."ιστογραμμή"...
..."Οι πολίτες δεν ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ τον ουρανό με τ' άστρα. Έχουν συνείδηση των δυσκολιών, ζητούν να μείνει σταθερός στις δεσμεύσεις του.
Ζητούν από τα στελέχη του να πείθουν, όχι μόνο με τη σκληρή δουλειά τους, αλλά και με το προσωπικό τους παράδειγμα.
Ζητούν ανθρώπινη αντίληψη για την πολιτική, νέο ήθος. Ζητούν ρήξεις με τα κατεστημένα συμφέροντα, αλλά και ικανότητα διαχείρισης των μεγάλων προβλημάτων της χώρας, μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές, ερασιτεχνισμούς και προσωπικές επιδιώξεις.

Μετά την απόφαση του ελληνικού λαού, τίποτα δεν είναι όπως πριν.

Όσο πιο γρήγορα διαβάσουν την τομή που επήλθε στα πολιτικά πράγματα οι πολιτικές δυνάμεις, φυσικά και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο καλύτερα για τη χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί οφείλει να περάσει από την "ενθουσιώδη απειρία" στις συγκεκριμένες αποφάσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας, που δεν θα είναι πάντα εύκολες. Αυτό όμως είναι το ιστορικό του χρέος. Να αναμετρηθεί με τα πραγματικά προβλήματα για να αλλάξει τη χώρα μέσα σε μια Ευρώπη που επίσης αλλάζει"...

..."Η κριτική και ο έλεγχος βοηθούν αυτούς που θέλουν να ακούσουν πραγματικά. Το πολιτικό σύστημα της χώρας παραμένει εύπλαστο και η απάντηση στην κρίση νομιμοποίησης ανοικτή υπόθεση. Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο βήμα. Έχουν να γίνουν πολλά ακόμη.

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ρίχνονται στη μάχη της οικοδόμησής του.
Όσοι παρακολουθούν την Ιστορία ως θεατές, κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τη χλεύη της..."...
 
 απόσπασμα άρθρου του Σταύρου Καπάκου (*) : >  "Ικανότητα κατανόησης των εξελίξεων"

 ..."σταύρος καπάκος: ικανότητα κατανόησης των εξελίξεων"...(>άρθρο<)

πηγή: avgi.gr

..."ιστογραμμή"...