...παπαδήμας:"ενότητα, συνεννόηση, σύνεση"...(>δηλώσεις<)

...10-11-2011...παπαδήμας..."πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της κρίσης και στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.
..."Δεν είμαι πολιτικός αλλά έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο τμήμα της επαγγελματικής μου ζωής στην άσκηση οικονομικής πολιτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

..."Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο στραυροδρόμι. Οι επιλογές που θα γίνουν ως προς την πορεία της και ως προς την πολιτική που θα εφαρμοστεί θα έχουν τεράστια σημασία για την ευημερία του ελληνικού λαούς.
..."Η πορεία δεν θα είναι εύκολη αλλά τα προβλήματα είμαι πεπεισμένος ότι θα επιλυθούν. Και θα επιλυθούν ταχύτερα και με λιγότερο κόστος και με αποτελεσματικότερο τρόπο αν υπάρχει ενότητα, συνεννόηση και σύνεση.

..."Και για αυτό το λόγο έχει ιδιαίτερη σημασία ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας ώστε να αντιμετωπιστούν στα προβλήματα αυτά στο άμεσσο μέλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

..."η συμμετοχή της χώρας στη ζώνη του ευρώ παρά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζονται θα διευκολύνει την προσαρμογή της οικονομίας και την ανάπτυξή της και πρέπει όλοι να είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα εφόσον είμαστε ενωμένοι και συνεργαστούμε συστηματικά και στενά για την επίτευξη των στόχων αυτών.
..."Τέλος, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν τέθηκαν όροι προς κανέναν πολιτικό αρχηγό"...

όλη η δήλωση:
...παπαδήμας:"ενότητα, συνεννόηση, σύνεση"...(>δηηλώσεις<)
...πηγή:http://www.tovima.gr
...foto:http://www.welt.de/

..."ιστογραμμή"...