ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ MAΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ...

..." Αρχίζουμε την ανατροπή από το ίδιο μας το Κίνημα.
Για το Πολιτικό Συμβούλιο, θα προτείνω νέα πρόσωπα. Η ανανέωσή μας σε όλη την κλίμακα είναι απαραίτητη. Θα προτείνω πρόσωπα όλων των απόψεων, που έχουν και κοινωνικές, και πολιτικές εμπειρίες, αλλά ταυτόχρονα, θα προτείνω πρόσωπα που δεν υπηρέτησαν σε υπουργικές ή υφυπουργικές θέσεις. Ζητώ από σας, απ' το Συνέδριο, να στηρίξει την απόφασή μου αυτή.

Θα προτείνω, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου να αποτελούνται, σε αυτή τη μεταβατική φάση ανανέωσης και επανίδρυσης, από στελέχη, όπως είπα, που δεν έχουν θητεύσει υπουργοί και υφυπουργοί.

Η πρότασή μου υπηρετεί και την ανανέωση, και την ενότητα. Στις άλλες, υπεύθυνες θέσεις στη Βουλή, στα όργανα του Κινήματος, στη μάχη της αντιπολίτευσης, θα τεθούν στην πρώτη γραμμή μάχης όλα τα έμπειρα στελέχη. Στην πρώτη γραμμή μάχης της αντιπολίτευσης.

Τονίζω και πάλι: Δεν μοιράζουμε αξιώματα. Μοιραζόμαστε δουλειά και ευθύνες. Και θα αναθέσω σε όλους συγκεκριμένες πολιτικές δουλειές και ευθύνες.
Η πρότασή μου αυτή, διασφαλίζει την συνέχεια και την ενότητα. Και στις δύο περιπτώσεις, η αξιοποίηση θα γίνει με βάση την αξιοκρατία, ανεξάρτητα από τις απόψεις, αντιλήψεις και τοποθετήσεις των στελεχών μας τους τελευταίους μήνες. Εγγυάται την ανανέωση, την αξιοκρατία και την ενότητα.

Είμαι αποφασισμένος για την ανανέωση, αποφασισμένος για την αξιοκρατία, αποφασισμένος για την ενότητα. Στη νέα μάχη που ξεκινάμε, είμαι αποφασισμένος να πετύχουμε.
Με μια προϋπόθεση: Την ίδια αποφασιστικότητα να έχετε και εσείς."...

ΠΗΓΗ: http://www.pasok.gr/portal/gr//58468/7/7/1/showdoc.html
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ