ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !

..." Σας άκουσα και είμαι σίγουρος γι' αυτό, 7.000 στελέχη, όλοι εθελοντές της αλλαγής, της μάχης, της μάχης για την αλλαγή.

Θα σκορπιστείτε όλοι αύριο σε όλη την Ελλάδα και, από αύριο, ξεκινά η νέα πορεία στον λαό, για τον λαό!

Σας καλώ όλους, οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα η γενναία αύξηση του βασικού μισθού της κατώτατης σύνταξης.

Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα η εργασιακή και ασφαλιστική δικαιοσύνη.

Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα ένα ισχυρό, σύγχρονο, δίκαιο κοινωνικό κράτος.

Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, που δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να μπορέσουμε να προασπίσουμε τον δημόσιο στρατηγικό έλεγχο της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των λιμανιών μας! Για μια βιώσιμη Ολυμπιακή.

Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που θα μπορέσει να περιθάλψει, να βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο τους ασθενείς.

Οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για μια ποιοτική δημόσια παιδεία, δωρεάν παιδεία και γνώση για όλους! Ολοήμερα, έξυπνα, δικτυωμένα σχολεία παντού. Για την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής, που θα απαλλάξει την οικογένεια από το βάρος των φροντιστηρίων, που θα μπορέσει να δώσει στη νέα γενιά μία άλλη διάσταση και προοπτική, κριτικής σκέψης και σύνθεσης.

Σας καλώ όλους, οργανωθείτε, αγωνιστείτε, ξεσηκωθείτε, για να γίνει πραγματικότητα ένα άλλο σύστημα υποτροφιών, για να μπορούν να σπουδάζουν όλα τα παιδιά του λαού.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ